Remeha Hybrid Ready

Productnieuws Publicatiedatum: 12 maart 2019geschatte leestijd: 3 minuten

De Remeha Tzerra Ace is zuinig en compleet Hybrid Ready. Hij is niet alleen voorbereid op een intelligente koppeling aan een warmtepomp maar ook geschikt als naverwarmer voor zonneboilers. Dat kan bij aanschaf, maar ook nog in een later stadium bij uitbreiding van de installatie. Steeds meer mensen zijn met verduurzaming bezig. Daarom is de Tzerra Ace standaard voorbereid op slim koppelen met duurzame technieken zoals een zonneboiler. In onze nieuwe cv-ketel is de zonneboilerregeling namelijk al helemaal geïntegreerd. De Tzerra Ace is hoe dan ook Hybrid Ready en ontzorgt daardoor maximaal.

CV ketel

De Tzerra Ace in het kort:

  • Uitgebreid bedieningspaneel met LCD-display
  • Klaar voor de toekomst door eSmart Inside
  • Automatisch water (bij)vullen via optionele (bij)vulinrichting
  • Ultra compact en licht in gewicht
  • Zeer installatie en servicevriendelijk

De Tzerra Ace is zowel verkrijgbaar met een excentrische als concentrische aansluiting. In het laatste geval wordt de rookgasafvoerleiding met verse lucht omspoeld. Dit garandeert een veiligere situatie voor de eindgebruikers. Daarnaast heeft de eindgebruiker maar één leiding in het zicht in plaats van twee. De installateur hoeft dus ook maar één leiding te beugelen.

Uitgebreid bedieningspaneel

De vertrouwde cv-ketel is voorzien van een nieuwe toestelbesturing (eSmart Inside) en van een uitgebreid lcd-display. In dit display kan de status van de ketel worden afgelezen, maar het is ook mogelijk om de belangrijkste parameters via de ketel zelf aan te passen.

Automatisch (bij)vullen

De Tzerra Ace kan tevens uitgebreid worden met een volautomatische (bij)vulinrichting. Wanneer de installatie gevuld moet worden of de waterdruk in de cv-ketel tot een bepaald niveau daalt, zorgt het intelligente eSmart Inside dat het unieke, volautomatische (bij)vulsysteem de installatie (bij)vult. Hierdoor hoeven de eindgebruikers of installateurs dit zelf niet meer te doen. Het (bij)vulsysteem vult de installaties standaard tot 2 bar bij, waarna de gebruiker via de ketel of eventueel eTwist of via de eTwist app een melding krijgt dat de installatie is bijgevuld. Desgewenst kunnen (eind)gebruikers ook kiezen voor een semi-automatische instelling, waarbij zij via de ketel, de eTwist of de eTwist app eerst akkoord moeten geven, voordat het bijvullen start.

Advertorial: Remeha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws