Smartboiler: de slimme oplossing van Itho Daalderop

Productnieuws Publicatiedatum: 1 mei 2019geschatte leestijd: 2 minuten

We moeten slimmer omgaan met energie. Dat geldt ook voor de technologie waarmee we apparaten slimmer mee kunnen maken. De Smartboiler van Itho Daalderop is zo een voorbeeld. Met deze nieuwste generatie boiler is een technologie ontwikkeld waarmee u als eindgebruiker meer energie kunt besparen. Ook kunt u blijven genieten van het gewenste comfort. De Smartboiler beschikt over het hoogst haalbare energielabel in zijn klasse.

Smartboiler Itho Daalderop 1

Zelflerend vermogen van de Smartboiler

Een standaard elektrische boiler houdt het boilervat continu op de ingestelde temperatuur van bijvoorbeeld 70 graden. Deze nieuwe boiler beschikt over zelflerend vermogen. Hiermee zal de boiler het water alleen verwarmen op het moment dat er warm water nodig is. Daarnaast is er nog de boostfunctie die voor nog meer warmwatercomfort kan zorgen. De boiler leert de basis van uw verbruikspatroon. Hij past het opwarmen daarop aan. Dit is veel energiezuiniger omdat het verwarmen kan worden uitgesteld. Ook kan de besparing op stilstandsverlies oplopen tot 10% per jaar bij de Smartboiler. De Smartboiler beschikt over een Lcd-display met achtergrondverlichting, nauwkeurige temperatuurregeling en eenvoudig te bedienen instellingen.

Smartboiler Itho Daalderop 2
smartboiler_itho

Lange levensduur van de Smartboiler

Net als alle elektrische boilers van Itho Daalderop is het voorraadvat gemaakt van hoogwaardig materiaal namelijk koper. Dit materiaal kenmerkt zich door de lange levensduur. Bovendien heeft het de eigenschap dat het onderhoudsarm is. Daarom behoeft de Smartboiler nauwelijks service en onderhoud. De Smartboilers zijn beschikbaar in de varianten van: 30, 50, 80, 120 of 150 liter.

7 jaar garantie

Itho Daalderop gelooft in de kwaliteit van haar producten en biedt daarom maar liefst zeven jaar garantie op de Smartboiler. Binnen de eerste twee jaar worden het product of onderdelen kosteloos gerepareerd of vervangen. Bij registratie van het product wordt de garantietermijn op onderdelen verlengd naar in totaal 7 jaar.

Bekijk het Itho daalderop assortiment

Advertorial: Ithodaalderop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws