Slimme LoooX toiletoplossingen

Productnieuws Publicatiedatum: 15 december 2017geschatte leestijd: 2 minuten

Rommelige toiletrollen, een toiletborstelhouder in het zicht. Kan dat niet anders? We stellen steeds meer eisen aan comfort in de badkamer. De toiletoplossingen uit de LoooX Closed serie zorgen eenvoudig voor dat extra stukje comfort en netheid. De LoooX Closed Serie is een reeks aan slimme toiletoplossingen en handige opbergsystemen voor de toiletborstel, toiletrollen en wc-rolhouders.

Inbouw toiletrolhouder
De collectie is gestart met een handig opbergsysteem voor de toiletrollen. Toiletrollen zijn vaak prominent aanwezig in een relatief smalle ruimte. Voor dit probleem is de inbouw toiletrolhouder geïntroduceerd. Met dit item kun je tot wel 6 toiletrollen in de wand opbergen. Plaats de toiletrolhouder bij montage naast het inbouwreservoir en opgeruimd staat netjes!

Inbouw toiletborstelhouder inclusief opbergvak
Niet alleen de toiletrollen, maar ook de toiletborstel inclusief houder zijn vaak prominent aanwezig. De inbouw toiletborstelhouder inclusief opbergvak is net als de toiletrolhouder netjes in de wand weggewerkt. Zo creëer je een opgeruimd gevoel. Het opbergvakje is ideaal om bijvoorbeeld een wc-rol in op te bergen. De zichtbare rand en binnenzijde van deze modellen zijn op kleur gebracht voor een strak design. Verkrijgbaar in geborsteld rvs of de kleuren antraciet of wit.

Praktische badkameroplossingen
Fan van de opgeruimde look? De LoooX collectie heeft een breed scala aan badkameroplossingen, zoals ook onze praktische inbouwnissen. Dankzij de nissen creëer je eenvoudig extra opbergruimte. Of kies voor onze stoere badplank met een handige inleg voor een tablet of een boek. Leuk om te weten: ieder item sluit perfect op elkaar aan en kan geplaatst worden in zowel grote- als in kleine badkamerruimtes.

Bekijk hier de hele collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws