LoooX mirror collection: spiegeltje spiegeltje aan de wand

Productnieuws Publicatiedatum: 19 maart 2019geschatte leestijd: 2 minuten

Een mooie spiegel is onmisbaar in de badkamer. Dagelijks brengen we gemiddeld drie kwartier voor de spiegel door. Met onze ruime LoooX mirror collection vindt u altijd een kwalitatieve spiegel die past bij uw wensen. Inmiddels is onze collectie flink uitgebreid en is met maatwerk eigenlijk alles mogelijk!

LoooX mirror collection

Het kiezen van een badkamerspiegel

Veel van onze badkamerspiegels zijn voorzien van heldere ledverlichting en handige spiegelverwarming. Houdt u van kleur in de badkamer? Kies dan voor onze spiegels met gekleurde ledverlichting. Door te spelen met verschillende kleuren en materialen krijgt u een spannend interieur. Liever een spiegel met stoere zwarte omlijsting? Dan is de LoooX Mirror Black Line een perfecte keuze!

LoooX mirror collection 2

Spiegels met instelbare kleurtemperatuur

Inmiddels hebben we ook badkamerspiegels met verschillende lichtkleuren. Deze verlichting is aanpasbaar in kleurtemperatuur (CCT) zodat je kunt schakelen tussen wit- en warm licht. Schakel tussen de kleurtemperatuur van 2.700 tot 6.000 kelvin.

Badkamerspiegel op maat

LoooX mirror collection spiegels zijn ook op maat te bestellen. Eigenlijk is alles mogelijk. Kies onder andere uw gewenste maatvoering. Verder kan de badkamerspiegel onder andere worden voorzien van diverse verlichting, schakelaars, verwarming, afgeronde hoeken en zelfs met bluetooth speaker. Vraag in een van onze vestigingen naar de mogelijkheden.

Bekijk ons online assortiment LoooX badkamerspiegels hierof vraag de vestiging naar de mogelijkheden.

Advertorial: LoooX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws