Stank hoeft niet te stinken!

Productnieuws Publicatiedatum: 6 december 2017geschatte leestijd: 2 minuten

Ja, het staat er echt. Stank hoeft niet te stinken. Op het toilet, althans. Want wie kiest voor Geberit DuoFresh, kiest voor een toiletsysteem dat stank direct vanuit de toiletpot verwijdert. Uit onderzoek blijkt dat 80 procent van de mensen zich stoort aan stank op het toilet. Mannen willen niet in de stank van een ander zitten en vrouwen zijn bang dat iemand hun toiletgeur ruikt.

Emoties
Stank is niet onhygiƫnisch en je wordt er ook niet ziek van. Het probleem is dat mensen allemaal vervelende emoties hebben bij stank. Dankzij het DuoFresh toiletsysteem hoef je je niet meer te schamen voor je geur en heb je controle over de geuren in je huis of op het werk.

Stank hoeft niet te stinken
Het DuoFresh toiletsysteem van Geberit zorgt ervoor dat poep niet meer stinkt. Het inbouwreservoir van het toilet bevat een actief filter. Dit filter verwijdert de vieze luchtjes direct uit de wc-pot. De lucht wordt geneutraliseerd en komt geurloos weer in de toiletruimte terecht. Door een toiletblokje achter de bedieningsplaat te doen, heb je bovendien bij elke spoeling fris water. Zo kan je met een gerust hart het toilet achterlaten voor de volgende gebruiker.

Geen geurzuivering zonder Sigma40
Om geen vieze luchtjes meer op het toilet te hebben heb je, naast het Geberit DuoFresh inbouwreservoir, de Sigma40 bedieningsplaat nodig. Deze bedieningsplaat is voorzien van een waterbesparende 2-toets spoeling en kun je, naast het doorspoelen van het toilet, ook de geurzuivering bedienen. Deze stijlvolle bedieningsplaat is verkrijgbaar in aantrekkelijke glazen varianten in de kleuren zwart, wit en umbra en in kunststof zwart en wit.

Bekijk hier wat Ursula vindt van de Geberit DuoFresh:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws