Stijlvolle Kartell by Laufen All Saints Spiegel

Productnieuws Publicatiedatum: 10 april 2019geschatte leestijd: 2 minuten

De Kartell All Saints Spiegel is een ontwerp van designerduo Ludovica en Roberto Polomba. All Saints is onderdeel van de collectie Kartell by Laufen, een samenwerking tussen aan de ene kant het kleurrijke, creatieve Italiaanse familiebedrijf en aan de andere kant de Zwitserse strakke en gedegen badkamerfabrikant.

KARTELLBYLAUFEN_designspiegel
KARTELLBYLAUFEN_designspiegel

De All Saints spiegel is gemaakt van acrylglas. Het is een prachtig ronde wandspiegel met een diameter van 78 cm. Het model heeft een diepte van 4 cm, wat een spannend accent geeft aan het ontwerp. De spiegel komt goed uit in een modern interieur, maar ook in een klassieke inrichting is het een waar sieraad.

De All Saints-Spiegel is eenvoudig te bevestigen en weegt ongeveer 5 kg. Hang deze eyecatcher bijvoorbeeld op in de badkamer, hal of woonkamer. De spiegel is te verkrijgen in de kleuren: zilver, goud, wit en zwart.

Op warmteservice.nl vindt u badkamerspiegels van uitstekende kwaliteit. Heeft u een bepaald model voor ogen? In ons brede assortiment ontdekt u de perfecte spiegel voor in uw badkamer. De badkamerspiegels die u bij warmteservice.nl bestelt zijn gemakkelijk in het onderhoud en verkrijgbaar in verschillende designs en maten. Hier kunt u eenvoudig bekijken welke badkamerspiegel het beste past bij uw badkamermeubel of boven uw wastafel.

Bekijk hier het volledige Laufen assortiment

Advertorial: Laufen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws