Ulow-E2, nieuw van Radson

Productnieuws Publicatiedatum: 12 juni 2019geschatte leestijd: 2 minuten

De nieuwste Ulow-E2 radiator van Radson, met zowel stralingswarmte als convectie (door middel van geïntegreerde ventilatoren), biedt ook bij de allerlaagste watertemperaturen het gewenste warmtecomfort.

Radson Ulow-E2

Met de vervanging van oudere radiatoren door de Ulow-E2 radiator, helpt u woningeigenaren bij het zetten van de eerste stap naar een duurzame en energie-efficiënte woning op lagere temperatuur. Bovendien is het ook een stap die qua investering prima aansluit op een toekomstige aanschaf en installatie van een warmtepomp.

Energie-efficiënt

De Radson ULow-E2 radiator is de eerste in zijn soort die energie-efficiënt functioneert. Dit op dezelfde (ultra) lage watertemperatuur als vloer- en wandverwarming (35 ̊). Dat kan door de dubbele prestaties van deze radiator. Daar waar de radiator gedeeltelijk de naam aan dankt (de ‘2’ in de naam staat namelijk voor het principe van twee gecombineerde warmtesystemen).

Radson Ulow-E2 2

De panelen leveren de stralingswarmte en de in de radiator geïntegreerde ventilatoren zorgen voor versterkte convectie.

Deze convectiewarmte wordt optimaal door de ruimte verspreid waardoor de Ulow-E2 tot aanzienlijke energiebesparing kan leiden. En dat, in tegenstelling tot traditionele radiatoren, zowel in combinatie met een fossiele energiebron (bijvoorbeeld een gasgestookte cv-ketel) als met een hernieuwbare energiebron (bijvoorbeeld een warmtepomp). De Ulow-E2 is zelfregulerend en stuurt, afhankelijk van de warmtevraag, zelf de ventilatoren aan. Weliswaar kan er via de handige touchpad ook handmatig bediend worden.

De Ulow-E2 wordt gemonteerd zoals een traditionele radiator met middenaansluiting. Bovendien is het elektrotechnisch een kwestie van een stekker in een stopcontact steken.

Design Ulow-E2

Het tijdloze, strakke design van deze radiator zal eventuele stijlcriticasters direct de mond snoeren. Hij past immers in vrijwel elk type interieur.

Radson Ulow-E2 3

Een bijkomend voordeel van de ventilatoren in de Radson Ulow -E2 radiator is het ‘summer breeze effect’: de circulatie van duurzaam verkoelende lucht tijdens warmere zomermaanden.

Bekijk de innovatieve werking van de Radson Ulow-E2 radiator op de website of test met een praktijksituatie direct de Ulow-E2 calculator.

Advertorial: Radson

Bekiijk ons Radson assortiment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws