Upgrade uw radiator met behulp van Jaga DBH

Productnieuws Publicatiedatum: 8 april 2020geschatte leestijd: 2 minuten

Radiatoren van Jaga, zoals Strada en Tempo, zijn gemakkelijk te upgraden met het Dynamic Boost Hybrid-systeem. Het systeem zorgt ervoor dat u met een lagere watertemperatuur van bijvoorbeeld een warmtepomp, toch snel en energiezuinig kunt verwarmen én koelen.

  • Verwarmt efficiënt en comfortabel met de laagste watertemperatuur.
  • In combinatie met een warmtepomp kan er gekoeld worden met niet-condenserende koeling.
  • Zorgt voor de hoogste afgifte bij koelen en verwarmen.

Hoogste afgifte
Het DBH-systeem is speciaal ontwikkeld voor de Low-H2O radiatoren van Jaga. Om het bij lage watertemperaturen nog behaaglijk warm te krijgen, zijn vaak grote radiatoren noodzakelijk. Dankzij het DBH-systeem hoeft dit niet meer. DB staat voor Dynamic Boost, waardoor de radiator niet groter hoeft in combinatie met een warmtepomp. De H staat voor Hybrid en heeft een dubbele werking. Zowel bij koelen (niet condenserende koeling) als bij verwarmen levert DBH de hoogste afgifte.Snel reagerend systeem
Het DBH-systeem zorgt niet alleen voor de hoogste afgifte, maar reageert ook snel. In een woning kan de temperatuur flink veranderen, door bijvoorbeeld de zon. Dynamic Boost Hybrid anticipeert hierop en regelt snel en nauwkeurig de juiste temperatuur. Dankzij sensoren die de ruimte- en watertemperatuur meten, wordt automatisch de geschikte werkingsstand geactiveerd. Er verschijnt een rood LED-lampje als het systeem aan het verwarmen is en een blauw lampje als het aan het koelen is.

Stap voor stap naar een betere toekomst
De stap naar een compleet energieneutrale woning is voor veel mensen nog te groot. Daarom is het belangrijk om het in kleinere stapjes te kunnen doen. Door te kiezen voor een Strada of Tempo radiator van Jaga kun je je HR-ketel al op de laagste watertemperatuur en het hoogste rendement laten werken. Je bespaart hiermee al direct op uw energierekening en zorgt voor minder CO2-uitstoot. Op elk moment kunt u omschakelen naar een warmtepomp, door de radiator te upgraden met het DBH-systeem! Zo bent u klaar voor een toekomst zonder CO2-uitstoot.

DBH is gecombineerd met een Strada (Hybrid) verkrijgbaar en als losse oplossing voor renovatietoepassingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws