Warmteservice nu ook in Naarden

Bedrijfsnieuws Publicatiedatum: 25 maart 2019geschatte leestijd: 2 minuten

Wij hebben de deuren van onze 61e vestiging geopend in Naarden. Naast Warmteservice Naarden hebben wij ook in Hilversum al 25 jaar een vestiging.

Los van het ruime productaanbod vinden wij deskundig advies erg belangrijk. ‘Wij denken niet alleen mee over de productkeuze, maar ook over de juiste installatie en de benodigde materialen”, aldus Harry de Koter.

Harry zal Warmteservice Naarden gaan leiden. Voor velen is hij een bekend gezicht. Harry heeft immers in de afgelopen 25 jaar bij Warmteservice Leiden, Purmerend en Haarlem met veel enthousiasme en plezier als bedrijfsleider gewerkt.

“Deze nieuwe vestiging is de eerste in rij voor 2019. We waren al langere tijd op zoek naar een goede locatie in Naarden. En nu op de Energiestraat 9B hebben wij een prachtige bedrijfsruimte gevonden die voldoet aan onze huidige standaard.” Vertelt Berry de Bruin (Directeur Marketing) enthousiast. Ze vervolgt: “Harry had al vaker aangegeven dichterbij zijn woonplaats Almere te willen werken. Een win-win situatie: de klanten blij en Harry blij”

Wij verwelkomen u graag aan de Energiestraat 9B in Naarden. Hopelijk tot snel!

SPECIALE OPENINGSACTIE

De eerste 100 kopende klanten in de vestiging Naarden ontvangen een Limited Edition leren Warmteservice voetbal t.w.v. € 20,-. OP=OP!

Warmteservice Naarden bal

Harry zoekt nog versterking!

Wil jij vanaf het begin meewerken aan de start van onze nieuwste vestiging in Naarden? Zit verkopen in je bloed en wil je alles gewoon perfect regelen? Wellicht ben jij dan onze nieuwe verkoper! Bekijk hier de vacature.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws