Nieuw bij Warmteservice Vasco designradiatoren

Productnieuws Publicatiedatum: 21 januari 2019geschatte leestijd: 3 minuten

Pure vormgeving dankzij minimalistisch design

Nieuwe Vasco designradiatoren Beams Mono & Bryce Mono tot de essentie herleid.

Droomt u van een huis waarbij alleen nog de architecturale essentie overblijft? Dan zijn de nieuwe designradiatoren Beams Mono & Bryce Mono een goede keuze. Een onzichtbaar geïntegreerd aansluitblok resulteert in het minimalistische ontwerp van deze innovatie. Het enige wat je ziet, is het profiel.

Designradiatoren
1, 2 of max. 3 verticale Mono-profielen naast elkaar

De verticale aluminium woonkamer designradiatoren Beams en Bryce zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot gelauwerde toppers uit het aluminium gamma van Vasco. Beams blinkt uit met zijn balkvorm en robuust geheel. Bryce wordt dan weer gekenmerkt door een geprofileerd ontwerp met lijnenspel. Architecturale vrijheid Met Beams Mono & Bryce Mono gaat Vasco nog een stap verder.

Architecturale vrijheid

radiatorvloerverwarmingelektrische verwarmingradiator kopenverwarmingradiatorenelektrische radiatorbadkamer radiatorhanddoekradiatorlage temperatuur radiatorendesign radiator badkamerthermostaatkraan radiatorradiator badkamerverticale radiatorbadkamer verwarmingdesignradiator woonkamerradson radiator
Vasco Beams verticale designradiator

Met Beams Mono & Bryce Mono gaat Vasco nog een stap verder. De sterke punten van beide profielen blijven behouden, maar de vernieuwing is een ideale oplossing voor wie streeft naar een verhoogde esthetische meerwaarde. Het ontwerp wordt immers tot de essentie herleid: de aansluitingen zijn niet meer zichtbaar en de ophangingen harmonieus geïntegreerd. Het resultaat: pure vormgeving en meer architecturale vrijheid. Met een nieuw ingenieus aansluitblok in messing koppelt u de designradiatoren aan het verwarmingscircuit. Het aansluitblok is onzichtbaar in het profiel geïntegreerd. Hierbij is de ventielset niet meer zichtbaar. Bovendien kan je elk profiel onmiddellijk loskoppelen, zonder het verwarmingscircuit te onderbreken. Dat komt goed van pas als u bijvoorbeeld schilderwerken uitvoert en de radiator tijdelijk weggenomen moet worden.

Designradiatoren
Vasco Beams verticale designradiator

Combinaties
Er zijn heel wat verschillende combinaties mogelijk. Zo kunt u 1, 2 of 3 Beams Mono– of Bryce Monoprofielen naast elkaar plaatsen. Elk profiel is amper 150 mm breed. De radiatoren kunnen strak op één rij of met een verloop in hoogte of tussenafstand geplaatst worden. De profielen zijn beschikbaar in een configuratie van 3 verschillende hoogtematen. De vele verschillende toepassingsmogelijkheden bieden de keuze om de radiatoren als eyecatcher in het zicht te plaatsen, of net discreet in een smalle nis te integreren. Beams Mono & Bryce Mono zijn beschikbaar in alle mogelijke Vasco-kleuren (met uitzondering van: Gloss White en Pure Grey Collection voor Beams Mono en Gloss White en Jet Black voor Bryce Mono).

Advertorial Vasco

Eén reactie op “Nieuw bij Warmteservice Vasco designradiatoren”

  1. Sjwa Oudenhoven schreef:

    Wat kosten 2 dunne vasco radiator horizontaal zwartkleurig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws