Touch-free handen wassen met de elektrische kranen van GROHE

Productnieuws Publicatiedatum: 15 mei 2020geschatte leestijd: 3 minuten

De ideale oplossing voor openbare ruimtes, maar zeker ook voor thuis!

GROHE produceert al sinds jaren infraroodproducten met ‘handsfree’ bediening voor optimale hygiëne, waarbij gegarandeerd wordt dat de waterstroom bij alle kranen betrouwbaar en nauwkeurig start en weer stopt. Infrarood bedienbare kranen bieden niet alleen maximale bescherming tegen de verspreiding van ziektekiemen, ze zijn ook bijzonder zuinig, omdat ze exact de benodigde hoeveelheid water afgeven. Wij introduceren graag een greep uit de infraroodcollectie van GROHE.

Eurosmart & Euroeco Cosmopolitan E

De Eurosmart CE en Euroeco CE-series bieden een ruim aanbod aan diverse hoogtes en lengtes van uitlopen, met of zonder menging, om een perfecte oplossing te bieden voor beheerders van openbaar of commercieel gebruikte toiletten. De uitloop van de Eurosmart CE mengkraan is ontworpen met een hoek van 7 graden, wat extra ruimte onder de volumeregelaar biedt om handen te wassen en het comfort van de gebruiker verhoogt. Het design wordt duidelijk gedefinieerd door de opvallende ovale vorm, die ook terugkomt in de IR-sensor en typisch is voor alle Cosmopolitan kranen van GROHE. De minimalistische elegantie wordt versterkt door de naadloze armatuur, waardoor het geheel eenvoudig te reinigen is.

GROHE Euroeco CE serie

Eurocube E

De Eurocube E is gebaseerd op de scherpe, strakke lijnen van een kubus en is perfect voor kleine ruimtes, waar het belangrijk is om een designstatement te maken. Door de beproefde infraroodtechnologie aan deze populaire eenhendel-mengkraan toe te voegen, is dit hoekige meesterwerk ook ideaal voor op kantoor, in een hotel of andere commerciële ruimten.

GROHE Eurocube E

Europlus E

De Europlus E van GROHE is gebaseerd op een tijdloos design, waardoor deze toepassing over de hele wereld een klassieker is in openbare sanitaire voorzieningen. Eigenaren en beheerders van vliegvelden, sportfaciliteiten, ziekenhuizen en restaurants weten deze efficiënte en gevarieerde toepassing van betrouwbare technologie, die zich door de jaren heen heeft bewezen, te waarderen.

Bau Cosmopolitan E

De Bau Cosmopolitan E is een minimalistisch, modern model met een chromen afwerking. Deze opvallende kraan vormt voor elke openbare of semiopenbare ruimte een elegante en moderne toevoeging. De betrouwbare, bewezen en precieze sensortechnologie voorkomt waterverspilling. En sensorbediening speelt een belangrijke rol bij het inperken van potentiële bronnen van kruisbesmetting en verspreiding van bacteriën. De verbeterde interne waterwegen maken het mogelijk om warm en koud water perfect te mengen, waardoor stilstaand water in de kraan wordt voorkomen.

GROHE Bau Cosmopolitan E

Het wassen van het vuil van de handen hoeft géén vieze wastafel te betekenen. Ideaal ook voor gezinnen met kleine kinderen.

Ga ‘handsfree’ met GROHE! Bekijk hier ons assortiment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws