Verbouwing Warmteservice Arnhem zorgt voor nog snellere levering

Bedrijfsnieuws Publicatiedatum: 2 mei 2017geschatte leestijd: 2 minuten

Reeds 46 Warmteservice vestigingen werken met de verbeterde logistiek

Door de online ontwikkelingen in de afgelopen jaren is de klant steeds meer gewend aan snelle leveringen. Om dit realiseren zijn er bij alle Warmteservice vestigingen verbeteringen doorgevoerd in de logistiek waardoor de klant erop kan rekenen dat zijn bestelling de volgende werkdag al vanaf 07.00 uur klaar staat in de vestiging. Binnenkort is dat ook bij Warmteservice Arnhem mogelijk.

Arnhem is een van de laatste vestigingen die is aangepast. Om zo de klant het serviceniveau te bieden dat hij van Warmteservice mag verwachten. De aanpassing was geen eenvoudige klus, omdat in het pand geen overheaddeur aanwezig was. Een totaal nieuwe voorgevel was de enige oplossing.

Bedrijfsleider Sander Fremouw vertelt: “Onze klanten zijn zeer enthousiast over de nieuwe ontwikkeling. Het is toch fijn te weten dat alle artikelen binnenkort de volgende ochtend om 07.00 uur in de vestiging zijn. Daarnaast is de nieuwe huisstijl strak en modern. Ondanks dat wij de afgelopen maand overlast hebben gehad, zijn wij blij dat wij de klant nu een nog betere service kunnen verlenen”.

Sander en zijn team staan van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur klaar om hun klanten te ontvangen.

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws