Verbreed uw Horizon met een mat zwarte inloopdouche

Productnieuws Publicatiedatum: 14 augustus 2019geschatte leestijd: 2 minuten

Mat zwart sanitair blijkt een echt blijvertje te zijn. Je ziet het steeds vaker terug in de Nederlandse badkamers. Dat is ook niet gek: zwart is stijlvol en met veel te combineren.

Wiesbaden inloopdouche

Kies voor prachtig

Nieuw in het mat zwarte assortiment is de Horizon inloopdouche met mat zwart raster van Wiesbaden Sanitair. Een prachtige inloopdouche van goede kwaliteit. Door het mat zwarte raster van deze Horizon inloopdouche krijgt de douche een moderne, industriële en stoere uitstraling. In combinatie met andere mat zwarte elementen in de badkamer ontstaat er een moderne eenheid. Echt een look waar veel consumenten tegenwoordig van houden.

Kies voor praktisch

Door in plaats van een cabine voor een inloopdouche te kiezen, krijgt de badkamer een luxueuze uitstraling. Daarnaast is een inloopdouche erg veilig. Een inloopdouche wordt namelijk vaak rechtstreeks op de vloer geplaatst. Zoals de naam inloopdouche al doet vermoeden: je loopt er gemakkelijk in en hoeft niet ergens ‘in te stappen’, zoals bijvoorbeeld bij een douchecabine. Erg praktisch!

De Horizon inloopdouche is in verschillende maten verkrijgbaar, waardoor deze inloopdouche in zowel grote als kleine badkamers een mooie plaats kan krijgen. Hij wordt standaard geleverd met een mat zwarte stabilisatiestang. Hierdoor blijft de inloopdouche na montage zeer stevig staan.

Kies voor onderhoudsarm

Alle Horizon inloopdouches zijn gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas. Veiligheidsglas is, zoals de naam al zegt, veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteenvallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Daardoor is de kans op ernstig letsel vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waarbij de meeste breukschades ontstaan, is dit natuurlijk een groot pluspunt. Daarnaast zijn de Horizon inloopdouches afgewerkt met NANO-coating. Dit zorgt ervoor dat kalk en vuil zich veel minder snel hechten aan het glasoppervlak. Dat maakt de Horizon inloopdouche naast prachtig en praktisch ook nog eens onderhoudsarm!

Advertorial: Wiesbaden

Bekijk ons Wiesbaden assortiment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws