Verluxen met vlak design radiatoren van Radson

Productnieuws Publicatiedatum: 31 januari 2019geschatte leestijd: 2 minuten

De E.Flow Ramo en Parada van Radson bieden voor slechts een beperkte meerprijs de efficiëntie van een E.Flow paneelradiator én de elegantie van vlak design.

Met een vlakke paneelradiator van Radson kunt u een interieur verluxen voor een beperkte meerprijs.

Het verwarmingsaanbod van Radson biedt voor elke leefruimte een passende oplossing: radiatoren in de leef-en slaapruimtes, een elektrische radiator in de badkamer of een verticale designradiator als eye-catcher in de hal. Nog steeds onmisbaar in het merendeel van de woningen. Ook tijdloos wat betreft efficiëntie en kwaliteit is de horizontale paneelradiator.

Radson paneelradiator

De Compact van Radson blijft een oerdegelijke standaard radiator, afgewerkt met boven-en zijbekledingen. Bij de E.Flow Integra is het buizensysteem verborgen, waardoor het geheel nog strakker oogt. Met deze paneelradiatoren heeft u ongetwijfeld stijlvolle, efficiënte en betaalbare warmte.

Indien u aan de radiator toch nog dát extra vleugje design wil toevoegen, dan kunt u voor een beperkte meerprijs de radiator “verluxen”. De E.Flow Parada is namelijk voorzien van een mooi afgewerkte strakke voorplaat, en bij de E.Flow Ramo is deze plaat geprofileerd. Indien u uw verkoop op deze manier een “upgrade” geeft, betekent dit niet alleen een stijlvolle en discrete touch aan het interieur, maar ook een verhoogd installatiegemak dankzij de volledige voorgemonteerde E.Flow radiator met middenaansluiting.

Alle (vlakke) paneelradiatoren van Radson zijn verkrijgbaar in maar liefst 70 verschillende RAL -, anodic, metallic en matte kleuren

Bekijk ons assortiment Radson hier!

Advertorial Radson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws