Vijf producten voor de koude winterdagen

Algemeen Publicatiedatum: 23 februari 2018geschatte leestijd: 2 minuten

De komende winterdagen wordt het ijzig koud! Wij hebben een aantal producten voor u op een rij gezet om de koude dagen door te komen.

1. MAGNUM Ideal vorstprotectielint

Winterdagen Magnum vorstlint

In veel situaties worden buitenkranen en -leidingen in de winter afgesloten om bevriezing en schade te voorkomen. MAGNUM biedt een veel eenvoudiger oplossing: met MAGNUM Ideal vorstvrijlint behoren bevroren en gesprongen waterleidingen definitief tot de verleden tijd! Het MAGNUM Ideal vorstlint is speciaal ontworpen om (water-) leidingen, kranen, afvoerpijpen e.d. vorstvrij te houden. Bevriezingsproblemen kunnen op eenvoudige wijze worden voorkomen door een vorstvrijlint, stekkerklaar en met automatische thermostaat, langs de leiding te installeren. Daarna, voorzien van leidingisolatie, biedt deze toepassing niet alleen veiligheid, maar worden ook extra en onnodige kosten door waterschade voorkomen. Bij installatie op kunststof leidingwerk dient deze eerst volledig te worden omwikkeld met aluminium tape voordat de kabel kan worden aangebracht.

2. BONFIX vorstbestendige luxe gevelkraan

De BONFIX gevelkraan kan simpelweg niet bevriezen! De kraan is voorzien van zowel een kunststof handgreep als een extra, losse kunststof bedieningsleutel.

3. Qlima gaskachels

Qlima heeft verschillende gaskachels om ruimtes lekker warm te houden. Ideaal voor uw werkruimte of zolder. De kachels zijn er in verschillende uitvoeringen. Voor ieder wat wils dus!

4. Sfeerhaarden

Winterdagen sfeerhaard

Maak het gezellig in huis met een sfeerhaard. Kopje warme chocomel erbij en klaar. Wij hebben voor u een breed assortiment sfeerhaarden.

5. Hoge ruimte verwarmen? Plaats een nivolair!

Ontwikkeld voor het verwarmen van hoge ruimtes zoals: industriehallen, werkplaatsen, magazijnen, sporthallen, showrooms, entrees, etc. Verkrijgbaar in verschillende varianten.

Winterdagen Nivolair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws