Voor elke smaak wat wils

Productnieuws Publicatiedatum: 10 maart 2020geschatte leestijd: 2 minuten

Geberit bedieningsplaten Sigma50 en Sigma21 in nieuwe kleurvariaties en materialen

Met de trend richting individueel maatwerk stellen klanten steeds grotere eisen aan onze producten. Klanten willen kunnen kiezen uit een groot aanbod designopties voor de badkamer. Vaak gaat het hierbij om nuances, die perfect op elkaar moeten zijn afgestemd. Bedieningsplaten in nieuwe, populaire metallic kleuren kunnen hierbij voor het juiste detail zorgen.

Voor de populaire Sigma50 en de onlangs ge├»ntroduceerde Sigma21 kan vanaf 1 april worden gekozen uit diverse nieuwe, hoogwaardige materialen. De verschillende bedieningsplaten en toetsen kunnen veelzijdig met elkaar worden gecombineerd. Het zoeken naar de juiste look voor de perfecte badkamer wordt zo een ware ontdekkingsreis.

De juiste kleurstelling

Met de in de lengterichting gewelfde toetsen van de Sigma50 en de karakteristieke ringen van de Sigma21, heeft de bedieningsplaat een unieke uitstraling gekregen. Naast het bestaande kleuraanbod van de toetsen kan er nu ook worden gekozen uit de nieuwe metallic kleuren roodgoud, messing en zwartchroom. Stuk voor stuk kleuren die perfect in verschillende badkamerdesigns passen.

Natuurlijk tot industrieel

Het aanbod nieuwe materialen voor de plaat is verder uitgebreid met de varianten beton, leisteen en notenhout. De uitvoering in betonlook is niet alleen aantrekkelijk voor een trendy loft of mensen die houden van een ‘shabby chic’ badkamerstijl. Deze lichtgrijze tint past ook perfect bij een groot aantal wandafwerkingen en tegelsoorten. Hetzelfde geldt voor de natuurlijke materialen ‘Mustang leisteen’ en  amerikaans noten, die met hun unieke dessin (geen bedieningsplaat is hetzelfde) zorgen voor een ruige of juiste warme uitstraling. Overigens: wist je al dat de Geberit Sigma50 en Sigma21 bedieningsplaten kunnen worden uitgebreid met de Geberit DuoFresh module voor geurafzuiging? Deze staat garant voor frisse lucht en heeft een ori├źntatieverlichting voor nachtelijk toiletbezoek en een houder voor toiletblokjes.

Vraag onze vestigingen of onze online chat op warmteservice.nl naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws