Voorkom rendementsverlies in verwarmings- en koelsystemen met de Spirotech Spirocombi MB3

Productnieuws Publicatiedatum: 20 maart 2019geschatte leestijd: 2 minuten

Energiezuinige verwarmings- en koelsystemen presteren alleen optimaal als het systeemwater lucht- en vuilvrij is. Dat is automatisch te regelen met de SpiroCombi MB3. Deze lucht- en vuilafscheider voor woningen en licht commerciële toepassingen voorkomt zowel rendementsverlies als corrosie en oxidatie.

CV-ketel

Magneetversterkende technologie

De SpiroCombi MB3 van Spirotech onderscheidt zich van andere lucht- en vuilafscheiders met de magneetversterkende technologie in de behuizing. Deze zorgt namelijk automatisch voor een efficiënte verwijdering van alle magnetietdeeltjes uit het systeemwater, die anders na verloop van tijd verstoppingen veroorzaken. Verder draagt de robuuste messing behuizing bij aan een jarenlang onderhoudsvrij gebruik van deze lucht- en vuilafscheider.

Eenvoudige vuilafvoer 

Uiteraard is er bij het ontwerpen van de SpiroCombi MB3 ook nagedacht over het afvoeren van alle verzamelde vuildeeltjes. Dat kan eenvoudig tijdens het gebruik van de installatie, door de magneet naar beneden te trekken om de magnetietdeeltjes te verwijderen en een opvangbak om het overige vuil te ledigen. Vanwege de bewezen kwaliteit en technologie wordt elke SpiroCombi MB3 geleverd met 20 jaar garantie op de effectieve werking.

CV-ketel-1

Installatiegemak 

De SpiroCombi MB3 is eenvoudig te installeren via een draaiverbinding. Vaak is de beste positie in de aanvoerleiding, maar bij onvoldoende ruimte is ook plaatsing in de retourleiding mogelijk, zonder effectiviteitsverlies. Verder is deze lucht- en vuilafscheider nog aan een steeds vaker toegepaste warmtepomp te koppelen.

Bekijk ons Spirotech assortiment

Advertorial: Spirotech

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws