Warmteservice Alphen a/d Rijn bestaat 12,5 jaar!

Bedrijfsnieuws Publicatiedatum: 16 mei 2017geschatte leestijd: 1 minuut

Warmteservice Alphen a/d Rijn bestaat dit jaar 12,5 jaar! Wij vroegen het team iets te vertellen over waarom het nou zo leuk is om bij Warmteservice Alphen a/d Rijn te werken.

De mannen gaven aan dat ze iedere dag met veel plezier en toewijding met hun werk bezig zijn. De sfeer is altijd goed, er is ruimte voor een praatje, maar ze weten ook wat ze aan elkaar hebben. Patrick van Tol, de bedrijfsleider, geeft aan: ”We vullen elkaar aan, staan voor elkaar klaar, ondersteunen elkaar, in elke willekeurige situatie. We vormen een sterk team. Dit maakt Warmteservice Alphen ook zo bijzonder. We zijn enthousiast, professioneel, behulpzaam, denken mee met de klant, en bovenal… staan wij voor iedereen klaar! Wat de klus ook mag zijn, groot of klein, alles regelen wij piekfijn”.

Warmteservice Alphen a/d Rijn is gevestigd aan de Euromarkt 125 in Alphen aan den Rijn. De medewerkers die daar voor jou klaar staan, zijn Patrick van Tol, Michiel de Jong, Cor van Delsen, Marvin van der Vliet en Julian Schipper.

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws