Warmteservice Hilversum bestaat 25 jaar

Bedrijfsnieuws Publicatiedatum: 10 december 2019geschatte leestijd: < 1 minuut

25 jaar geleden opende Warmteservice Hilversum de deuren. Niet aan de Verlengde Zuiderloswal, waar het bedrijf nu gevestigd is, maar op de Schapenkamp te Hilversum. Het was toendertijd de vierde vestiging van de succesvolle groothandelketen.

Chris van Dort, de huidige bedrijfsleider, kwam een jaar na de opening werken bij dit filiaal in het centrum van Hilversum. Hij heeft veel meegemaakt in de vierentwintig jaar dat hij daar werkzaam is.

“Ik kwam als jong broekie binnen”, begint Van Dort zijn verhaal. “Al snel leerde ik veel over de materialen en onze klanten. Marco begeleide mij tijdens de eerste en toch ook wel spannende jaren.” Van Dort heeft het over Marco van der Valk. Hij kwam een aantal jaren eerder in dienst bij het bedrijf en heeft inmiddels samen met een compagnon zes mooie vestigingen in het Noorden van Nederland.

Het filiaal in Hilversum blijkt sowieso een kweekvijver voor Warmteservice talenten. Diverse werknemers die zijn opgeleid door Chris bestieren inmiddels hun eigen vestigingen in het land. “Ik ben daar uiteraard erg trots op”, zegt een glimlachende Van Dort. “En ik zie nog steeds klanten die twintig jaar geleden ook al bij ons kwamen. Dat vind ik mooi”, zegt hij tot slot.

Vandaag de dag opent het bedrijf nog steeds nieuwe vestigingen. Zo wordt er deze maand in Rotterdam-Zuid een locatie geopend en een maand later staat de 64e vestiging op het programma. Deze zal worden geopend in het Brabantse Waalwijk.

Eén reactie op “Warmteservice Hilversum bestaat 25 jaar”

  1. Kitty Bottenheft schreef:

    Gefeliciteerd met jullie 25 jarig jubileum. Chris van Harte jongen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws