Badkamermeubels WS Design: nieuwe lijn

Productnieuws Publicatiedatum: 24 april 2019geschatte leestijd: 3 minuten
wsdesign-sanitair

Warmteservice introduceert de Icon Collectie. Een prachtige serie elegante badkamermeubels met wastafelkasten, een hoge kast en een badkamerspiegel. Ook bevatten deze nieuwe meubels heldere LED verlichting. Deze nieuwe serie wordt gekenmerkt door haar universele kleuren, functionele vormgeving en tijdloos design. Deze prachtige, elegante serie badkamermeubels zijn leverbaar in diverse varianten.

badkamermeubels 1

De collectie badkamermeubels

Deze nieuwe serie badkamermeubels bestaat uit diverse wastafelkasten en een hoge kast. Zowel de wastafelkasten als de hoge kasten zijn leverbaar in de kleurafwerking wit en houtlook. De wastafelkasten in deze serie, inclusief keramische wastafel, zijn leverbaar in de maten 60, 80, 100 en 120 cm. Ook zijn ze voorzien van softclose en een handige lade-indeling voor al uw douchespullen. Het formaat van de hoge kast is 150 cm hoog, 24 cm diep en 30 cm breed.

badkamermeubels 2

De meubels worden standaard geleverd met een mooie badkamerspiegel. Ook is deze spiegel voorzien van heldere LED verlichting. Dit maakt de ruimte helemaal af. Om alles een mooi geheel te laten zijn sluit de afmeting van de spiegel perfect aan op het gekozen badmeubel. Maatvoering spiegel: 60, 80, 100, 120 cm en een hoogte van 70 cm.

Bekijk ons volledige WS Design assortiment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws