Warmteservice Uithoorn is geopend!

Bedrijfsnieuws Publicatiedatum: 25 augustus 2017geschatte leestijd: 1 minuut

Aan de Amsterdamseweg 15A in Uithoorn opent Warmteservice 25 september de deuren van een nieuwe vestiging. Warmteservice groeit gestaag en met deze opening heeft de succesvolle formule inmiddels 55 vestigingen in Nederland. Warmteservice verkoopt cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, elektra en dakbedekking. En alles wat nodig is om het te installeren.

In Uithoorn zal Servan Veerkamp de dagelijkse leiding op zich nemen. Servan is een bekend gezicht binnen Warmteservice. Na jaren te hebben gewerkt in de vestiging Alphen aan den Rijn heeft hij vorig jaar als bedrijfsleider de nieuwe vestiging in Hillegom opgestart. In Hillegom zal Marley, reeds werkzaam in Hillegom, bedrijfsleider worden.

Deskundig advies via de vestigingen, warmteservice.nl en de chat

Warmteservice is een familiebedrijf met meer dan 50 vestigingen in Nederland en 250 medewerkers. Een speciaal trainingsprogramma zorgt dat alle medewerkers experts zijn op het gebied van verwarming, sanitair, installatie en andere producten. Daarnaast heeft Warmteservice een overzichtelijke website. Via een chatfunctie op de website kun je direct jouw vragen stellen doordeweeks van 07.00 tot 22.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur.

Kom binnenkort gezellig langs in de vestiging of kijk voor meer informatie op www.warmteservice.nl.

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws