Warmteservice Spijkenisse bestaat 12 ½ jaar

Bedrijfsnieuws Publicatiedatum: 22 juni 2018geschatte leestijd: < 1 minuut

Jubileum Warmteservice Spijkenisse

Op 23 december 2005 opende Warmteservice aan de Kelvinweg in Spijkenisse haar deuren. Niels Regoor was bedrijfsleider in Amsterdam, maar zijn grote liefde woonde in Spijkenisse. Daarom was de keuze voor Niels niet moeilijk en maakte hij de overstap naar Spijkenisse.
Niels leidde deze Warmteservice vestiging met veel succes. In 2016 is de beslissing genomen om te verhuizen naar een grotere locatie op de Kelvinweg 2. In Spijkenisse en omgeving wordt de vestiging gewaardeerd om zijn kennis en persoonlijke benadering.
Niels Regoor vertelt “Ons assortiment verwarming en sanitair is zeer compleet en met name het benodigde installatiemateriaal is voor de professionele installateur en de handige doe-het-zelver super handig. Wij zijn in de afgelopen 25 jaar gegroeid naar 58 Warmteservice vestigingen. Ons doel is om de producten zo dichtbij mogelijk beschikbaar te hebben voor onze klanten.”

Op 23 juni tot en met met 30 juni zullen Niels en zijn team extra stilstaan bij het jubileum. Kom gezellig langs voor wat lekkers en ontvang een kraslot waarmee u kans maakt op mooie prijzen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws