Warmteservice strijkt neer in Rotterdam en Waalwijk

Bedrijfsnieuws Publicatiedatum: 29 oktober 2019geschatte leestijd: 2 minuten

Warmteservice heeft zojuist bekendgemaakt op korte termijn twee nieuwe vestigingen te openen. Eerder dit jaar zijn er al vestigingen geopend in Katwijk en Naarden. Nu heeft het familiebedrijf nu de ogen gericht op Rotterdam en Waalwijk.

Warmteservice is zeker geen onbekende in Rotterdam. In het noorden en oosten van de havenstad worden klanten al jaren naar alle tevredenheid bediend. “Voor de nieuwe vestiging is een locatie gekozen in het zuidelijke deel, letterlijk pal naast het iconische stadion”, vertelt Stef van der Hoorn enthousiast. Van der Hoorn, die sinds dit jaar deel uitmaakt van de directie van Warmteservice, vervolgt: “Het pand ligt direct naast een aantal belangrijke wegen en vlakbij de A16. Klanten kunnen ons vanuit deze regio straks zeer gemakkelijk bereiken.” Naar verwachting zal de nieuwe Rotterdamse vestiging op 20 december de deuren openen. Precies op tijd voor de laatste kerstinkopen.

Ruim een maand later zal franchisenemer Patrick Doezé een vestiging betrekken op bedrijventerrein Zanddonk in Waalwijk. Doezé, die elf jaar geleden zijn eerste vestiging opende in Tilburg, legt uit: “In Midden-Brabant, aan de rand van Waalwijk, zien we een mooie kans om onze positie in deze regio te versterken. Naast onze webshop helpen fysieke, stenen vestigingen ons om een hoge service te kunnen bieden aan onze klanten. Service krijgt vanaf januari dan ook een naam in Waalwijk”, grapt Doezé. “We hebben er alle vertrouwen in dat de vestiging aan de Tuinstraat een succes gaat worden!”

Warmteservice viert dit jaar haar 55ste verjaardag. Met de komst van deze twee nieuwe vestigingen heeft Warmteservice 64 vestigingen in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws