Warmteservice Tiel bestaat 12.5 jaar

Bedrijfsnieuws Publicatiedatum: 5 december 2019geschatte leestijd: 2 minuten

Mas van Arkel was in zijn vorige leven een installateur met een groot netwerk aan collega’s. Omdat er geen geschikte leverancier in de omgeving van Tiel was, besloot hij de stoute schoenen aan te trekken en klopte hij aan bij Warmteservice. Na een opleiding van een jaar in de vestigingen Arnhem, Den Bosch en Eindhoven was het op 4 juni 2007 zover en opende Warmteservice Tiel zijn deuren.

Warmteservice Tiel

In de jaren daaropvolgend hebben we Mas leren kennen als altijd vrolijk, enthousiast en betrokken. Zijn betrokkenheid bij de zaak gaat volgens zijn zoon Bart zover dat ze hem thuis regelmatig terug moeten fluiten omdat hij dan weer tot laat achter de laptop zit om nog wat zaken te regelen voor klanten. Maar mede daardoor wist Mas wel een grote schare vaste klanten om zich heen te verzamelen en groeide Warmteservice Tiel uit tot een begrip in de regio. 

Natuurlijk doet Mas het niet alleen. Ronald is al sinds april 2008 een bron van kennis voor de klanten en Chris, Wesley, Jordy en Jordi staan ook altijd voor de klanten klaar.

Als kers op de taart heeft Mas vorig jaar november in Gorinchem zijn 2e vestiging geopend. Dit heeft hij samen gedaan met zijn zoon Bart.

Mas en de rest van team Tiel, van harte gefeliciteerd en ga zo door!

Eén reactie op “Warmteservice Tiel bestaat 12.5 jaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws