Warmteservice Waalwijk vandaag geopend

Bedrijfsnieuws Publicatiedatum: 20 januari 2020geschatte leestijd: 2 minuten

Vandaag wordt in Waalwijk een nieuwe locatie van Warmteservice geopend. Op bedrijventerrein Zanddonk opent het team van franchisenemer Patrick Doezé om 8.00 uur de deuren.

Warmteservice Waalwijk

Doezé, die in 2008 zijn eerste vestiging opende in Tilburg, legt uit: “Hier in Waalwijk zien we een mooie kans om deze regio te bedienen. Naast onze webshop helpen fysieke, stenen vestigingen ons om een hoge service te kunnen bieden aan onze klanten. We hebben er alle vertrouwen in dat de vestiging aan de Tuinstraat een succes gaat worden!”

Warmteservice Waalwijk

Met de opening van Warmteservice Waalwijk heeft het familiebedrijf, dat alles levert op het gebied van verwarming, sanitair en installatiematerialen, nu 64 locaties in Nederland. “Het belangrijkste is dat we niet alleen producten leveren, maar ook deskundig advies. Dat maakt ons anders. Installateurs kunnen op ons terugvallen bij nieuwe of complexe situaties. Maar ook zien we veel handige doe-het-zelvers die thuis bezig zijn en benieuwd zijn naar de toepassing van bepaalde producten uit ons assortiment. Service krijgt vanaf nu dan ook een naam in Waalwijk”, grapt Doezé tot slot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws