Wiesbaden sanitair: goede kwaliteit, betaalbare prijs

Productnieuws Publicatiedatum: 11 juli 2018geschatte leestijd: < 1 minuut

Het bedrijf achter de Wiesbaden artikelen, biedt een breed scala aan sanitaire producten. Waar deze voorheen werden verkocht onder private labels, komt steeds vaker de vraag naar herkenning van de producten. Daarom is 2016 (een groot deel van) het sanitair ondergebracht onder de merknaam Wiesbaden. De producten worden ingekocht door een team van internationale specialisten.

Wiesbaden

Trends
Wiesbaden speelt met hun producten graag in op trends. Denk daarbij aan de op dit moment populaire kranen in mat-zwarte kleur. Men heeft hierin een compleet assortiment met inbouw- en opbouwkranen. Maar om de badkamer compleet in te kunnen richten leveren zij ook mat-zwarte accessoires en inloopdouches met mat-zwarte profielen.

Innovatie
Een nieuw product dat op de markt is gebracht heet Safety Glass. Standaard worden glasproducten voor een badkamer geleverd in veiligheidsglas. Als dit stuk gaat spat het in kleine stukjes uiteen. Wiesbaden maakt daarentegen gebruik van een heldere folie die op een speciale wijze op het glas is gebracht. Deze folie zorgt ervoor dat het glas niet uit elkaar spat, maar (net als bij een autoruit) verbrijzeld en op zijn plek blijft. Extra veilig bij het installeren (wanneer de douchewand het meest kwetsbaar is).

Bekijk ons assortiment hier!

2 reacties op “Wiesbaden sanitair: goede kwaliteit, betaalbare prijs”

  1. Ine schreef:

    ik zie in uw assortiment geen kranen staan en vind de hierboven afgebeelde kraan van Wiesbaden (mat grijs) heel mooi. Welke is dat?

    • Peter Beentjes schreef:

      Beste Ine, Wij kunnen deze voor u bestellen. Dat kunt u in een Warmteservice vestiging bij u in de buurt doen of via onze klantenservice. Het type is: Wiesbaden serie cross. Met vriendelijke groet, Warmteservice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws