Zwolse FITTING FACTORY lanceert nieuwe vorstvrije buitenkraan

Geen categorie Publicatiedatum: 18 september 2019geschatte leestijd: 2 minuten

ZWOLLE   10 september 2019

Tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg, gehouden van 10 tot en met 12 september in de evenementen hal, introduceert BONFIX haar nieuwe vorstvrije buitenkraan. BONFIX verwacht veel van de kraan: “Met deze kraan als uitbreiding op het assortiment van BONFIX kan geen enkele installateur meer om ons heen. De vertrouwde luxe vorstbestendige gevelkraan (71605) zal ook in het assortiment blijven, ook deze kraan heeft al veel fans geworven de afgelopen jaren.” Aldus Marcel  R. van Buul Directeur van BONFIX.

Bonfix buitenkraan

Uitbreiding assortiment

BONFIX komt met deze uitbreiding op haar assortiment en heeft veel voordelen.  Een van de vele voordelen die de klant voor de vorstvrije buitenkraan van BONFIX zal doen kiezen is dat deze tijdens alle seizoenen te gebruiken is. De kraan loopt leeg, waardoor bevriezing onmogelijk is.
Een ander voordeel is al te merken tijdens de installatie, er hoeft geen spindel meer ingekort te worden. Naast deze twee voordelen is het bovendien aan de eindgebruiker om te kiezen of er met een vaste draaiknop of met een losse sleutel water wordt getapt. Er kan altijd worden gewisseld tussen de knop en sleutel aangezien beiden worden meegeleverd bij de kraan.

Bent u zoekende naar een vorstvrije buitenkraan? Laat u overtuigen door de onderstaande installatiefilm en de technische documentatie

Overtuigd? Kijk voor uw dichtstbijzijnde Warmteservice vestiging, of bestel de kraan op warmteservice.nl

Over BONFIX

BONFIX  is een groeiend en bloeiend bedrijf dat is opgericht in 1994. Dankzij een voortvarende, originele en absoluut dynamische aanpak is het Zwolse bedrijf uitgegroeid tot een van de bekendste en belangrijkste spelers op de markt van knel-, press- en soldeerfittingen, meerlagen leidingsystemen (Alu-pers), kranen, koppelingen, slangen en aanverwante producten. Als specialist op dit gebied hebben wij een werkelijk uniek en zeer uitgebreid assortiment voor sanitair en centrale verwarming.

Persbericht: BONFIX

Bekijk hier ons BONFIX assortiment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws